Naar overzicht

De IJscuypje App

Wist je dat?

" 15 bolletjes ijs voor € 27,50 euro, dat zijn 3 gratis bolletjes ! "

De temperaturen gaan omhoog, de zon breekt langzaam door en in alle winkels van IJscuypje kan je, zoals vanouds, weer genieten van ambachtelijk ijs. Maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen: de IJscuypje App!  Met deze App heb je je (digitale) bollenkaart altijd op zak. Bovendien krijg je met de bollenkaart veel voordeel: heerlijke bolletjes ijs tegen een lagere prijs! De oude papieren bollenkaart is sinds 2018 niet meer geldig in onze winkels.

Hoe werkt dit? De IJscuypje App is in de store te downloaden voor zowel Android als voor iOS. Door je te registreren in de App krijg je toegang tot je persoonlijke (QR)code. Door deze code te scannen kunnen we in de winkel een tegoed 15 bolletjes op je kaart te zetten, voor slechts 27,50 €. Dat betekent ruim 2 gratis bolletjes! Met je telefoon heb je vervolgens altijd je IJstegoed op zak en kan je overal je kaart laten scannen om je bolletjes te verzilveren.

Daarnaast is de App uitgerust met een Store Locator. Zo kan je altijd zien waar de dichtstbijzijnde IJscuypje bij jou in de buurt is. De snelste én makkelijkste weg naar een heerlijk ijsje!