Naar overzicht

Nieuw! De IJscuypje App

Wist je dat?

De temperaturen gaan omhoog, de zon breekt langzaam door en in alle winkels van IJscuypje kan je, zoals vanouds, weer genieten van ambachtelijk ijs. Maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen: dit seizoen lanceren wij de IJscuypje App!  Met deze nieuwe App heb je je (digitale) bollenkaart altijd op zak. Van de ouderwetse papieren bollenkaart nemen we afscheid, maar wees gerust! Je kan de ‘oude’ bollenkaart dit hele jaar nog gebruiken.

De IJscuypje App is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Door je te registreren in de App krijg je toegang tot je persoonlijke (QR)code die in alle IJscuypje winkels gescand kan worden, om zo je bolletjes af en bij te boeken.

Via de App worden vouchers verstuurd met leuke acties en kortingen. Je krijgt op je telefoon een berichtje met een code die in de winkel verzilverd kan worden. Registreer je dus snel via de App en ontvang deze kortingen.
Daarnaast is de App uitgerust met een Store Locator. Zo kan je altijd zien waar de dichtstbijzijnde IJscuypje bij jou in de buurt is. De snelste én makkelijkste weg naar een heerlijk ijsje!